Welkom op de website van Nico Struyven.

Over ons

 

Wij zijn een dynamisch en energiek erkend bedrijf dat afwerking en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Klantentevredenheid is ons hoofddoel en daarom gebruiken we enkel onderdelen van kwalitatief hoogstaande merken die hun duurzaamheid en kwaliteit al meermaals bewezen hebben. Zo bent u als klant zeker van een perfecte en lange levensduur. In combinatie met onze ervaring en uw ideeën als klant wordt het gegarandeerd een topresultaat! Want tevreden klanten komen terug en vertellen het verder, wat ons visitekaartje is!

 

Ondertussen hebben we de know-how en ervaring opgebouwd om u een kwaliteitsservice aan te bieden van A tot Z, zowel in de realisatie van uw droombadkamer, als in al uw sanitaire voorzieningen, als in al uw algemene elektriciteitswerken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken want ons bedrijf maakt graag tijd voor u voor al deze opdrachten. Onze aanpak begint met het luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Die toetsen we aan wat technisch mogelijk is. Wij denken mee met u en maken zo uw droomproject waar.

 

Door onze kleinschaligheid verzekeren we een complete en persoonlijke opvolging vanaf de eerste bespreking tot en met de oplevering. We gaan voor een onberispelijke afwerking en een correcte uitvoering.

 

Met deze persoonlijke benadering maakt Nico Struyven het verschil!

 

Wenst u een gratis offerte of meer info?

 

Heeft u een vraag of advies nodig?

 

Contacteer ons gerust...

 

Wij helpen u met plezier verder